Fjalor Portugalisht - Anglisht:

brasil

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "brasil":
Portugalisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "brasil" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "brasil":
Portugalisht Anglisht
.
Deri tani, 768,873 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 4,076.
Tags: brasil, Brazil, Brazil, Brasil, Brazil, Portugalisht - Anglisht Fjalor, Portugalisht, Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dicionario-portugues-ingles.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0268 / 0.0166 (39)
Mbrapsht në krye