Në këtë moment, Fjalor Portugalisht - Anglisht ka një numër prej 6,940 fjalët në portugalisht si 84,519 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 768,872 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 4,076 sot.
Tags: Fjalor Portugalisht - Anglisht, Portugalisht, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Portugalisht, shërbimin e përkthimit Portugalisht - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dicionario-portugues-ingles.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.2769 / 0.0482 (19)
Mbrapsht në krye