Во овој момент, на Португалски - Македонски Речник има голем број на 6,940 зборови во португалски како 84,519 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го768,872 / изрази , меѓу 4,076 денес.
Тагови: Португалски - Македонски речник,Португалски, Македонски , речник, преводи, онлајн речникПортугалски, Португалски -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на dicionario-portugues-ingles.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0111 / 0.0063 (19)
Вратете се на почетокот