Во овој момент, на Македонски - Португалски Речник има голем број на 7,753 зборови во македонски како 83,676 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го1,478,304 / изрази , меѓу 7,836 денес.
Тагови: Македонски - Португалски речник,Македонски, Португалски , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Португалски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на dicionario-portugues-ingles.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0159 / 0.0109 (19)
Вратете се на почетокот